четвртак, 16. децембар 2010.

МЕТОДА МАСНИХ СОМОВА, ПАРДОН, МАСОНА ЈЕ-РАЗЛАЖИ, ЗАГЛУПЉУЈ И ВЛАДАЈ

/Коначан циљ масона јесте рушење националних држава и успостваљање власти светске масонске супердржаве.

Основни принципи међународног масонства до 33.степена – су материјализам, атеизам и космополитизам. Изнад 33.степена,у тзв златној пирамиди – најпре су неке кикијијаде и шовинизам, а више изнад 67.степена – чист сатанизам.Борба међународног масонства са православљем – то је опет специјално створен и управљан конфликт у интересу групе која се наметнула као владарска.Једна од омиљених девиза масних сомова јесте – "слобода, једнакост и братство". Још једна девиза масона је – "буди спреман". Том девизом дресорају будале код којих изграђуј условни рефлекс и тера их да на позив "буди спреман" увек одговарају "увек сам спреман". За шта спреман – није важно. За шта кажу, за то и треба да буде спреман биоробот. Упутство члановима масонског ордена "Високе Венте" гласи: "Оставите старце и одрасле, бавите се омладином и, ако је могуће, чак и децом". Ко влада омладином, тај влада будућношћу...сети те се пионира...петог октобра...погледајте ко су активисти демократа, лдрповца и других мутљавина и оног малог са б92 што је млого паметан ;)

Елита – руља показује поделу власти. Шта је то власт? Власт – то је право на управљање. Са тачке гледишта поделе власти (права на управљање), што се више по пирамиди уздиже човек, тиме он има више власти.

Шта је то руља? Појам »руља« има неколико смисла. Руља – то нису само доњи слојеви друштва. Руља – то је скуп људи који живе по предрасуди и расуђују по ауторитету. То јест човек руље – то је човек који није способан да самостално логички мисли и самостално се понаша. Он не мисли сам, он увек бира себи ауторитете и идоле, а даље гледа на то, како мисле његови ауторитети, и даље настоји да запамти те мисли и понавља те туђе мисли као магнетофон, као биоробот.

Човек руље се труди да има мишљење већине. Он никада не може да издржи стања, када његово мишљење дели мали број људи, а још мање, када он има сам своје мишљење против свих. У пракси се то никада и не дешава, пошто човек руље није способан за оригинално мишљење. Он се труди да мисли (у ствари претвара се да мисли) КАО СВИ....

Људима руље потпуно управљају средства масовне информације (дезинформације). На човека руље магично делују такви шаблонски обрти, као што су: »ЧИТАВО ПРОГРЕСИВНО ЧОВЕЧАНСТВО сматра…«, »У СВИМ ЦИВИЛИЗОВАНИМ ЗЕМЉАМА…«, »ПРЕМА МИШЉЕЊУ ВОДЕЋИХ НАУЧНИКА СВЕТА…« и т.д.

Човек који мисли схвата бесмисленост и лажност свих тих шаблонских обрта. Да би се то разумело довољно је поставити себи самоме неколико питања. Шта је то »читаво прогресивно човечанство«? Ко је то решио, које је то прогресивно човечанство, а које није прогресивно? По којим критеријумима је то урађено? Колико вреде ти критеријуми поделе? Коме су они погодни? Ко је и како испитивао читаво то прогресивно човечанство, на који начин се вршило то испитивање, и да ли је уопште вршено испитивање?

Практично људи елите, који заузимају високе положаје у друштву, сами по свом мишљењу могу да представљају људе руље, иако од себе праве елиту и заузимају високе елитне фотеље. Фотеље људи који по идеји треба да буду лидери и вође народа. Али једно је треба, а друго реално бити. Руља академика у Академији наука мало се разликује од руље на улици. У свакој руљи се смањује лична одговорност и повећава чопорство.

Квалитет праве елите зависи пре свега од алгоритма њеног формирања и од тога ко и са којим циљем формира ту елиту (или псеудоелиту)....

Човек доспева у човека руље из два разлога. Први – због урођеног слабог интелектуалног квалитета (то јест због генетских показатеља). Други – због изопаченог школског система и васпитања.

Прва група увек постоји због природних разлога, а осим тога њу смишљено увећавају тзв академици, политичари и свештеници. Њима тако одговара. На рачун чега је увећавају? На рачун смишљеног геноцида нације. ....

Не треба мислити да се може управљајти само глупим и слабим људима. Великим делом људи могуће је управљати. Чак и оним најтврђим диктаторима са најјачом вољом било је могуће управљати.

Како се то врши? Неструктурно, информационим путем. Како, например, управља земљом некакав диктатаор? Да би доносио управне одлуке, он треба да замисли ситуацију. А како он може да је замисли? Он сам лично не може све да види својим очима и сам лично да сакупи сву информацију. Он позива оне који му реферишу о ситуацији. И ти тихи људи, његови потчињени, имају могућност да управљају диктатором.

Од тока какву информацију и на који начин су му је поднели, у многоме зависи реакција диктатора и његове одлуке. И диктатор често није свестан да њиме управљају. Не постоји тек тако изрека »свита чини краља«.

А самим тим тихим потчињеним, који програмирају диктатора, практично увек неко управља. Проводећи време у масонским клубовима, у вилама, у пансионатима, они чују од некога неке модерне »прогресивне« идеје, модерне мисли, оцене, прогнозе. Слушају и то је све. А те мисли мењају њихову базу знања. А они, који озвучују нове модерне идеје, сами су их од некога чули и тако даље. То јест ланац програмера може бити веома дугачак и завршава се у окултним структурама, одакле се и врши реално управљање светом.....

Сваког менталног гољу, који је достигао елитни ниво управљања, одмах окружују (у виду прстена) масони. Што више стоји тупаџија у систему управљања, тиме се више ова мутљавина окреће око њега на својим орбитама. погледајте ове ппомодарне демократске журке и видећете многе неке фаце којима место није ту, није место ни политчарима на таквим пинк журајама, али нисте ваљда од букви нешто боље очекивали.

Шефови највећих капиталистичких држава се »обавијају прстеном« по систему 24 часа дневно без празника и нерадних дана. Сваки њихов корак, свака њихова мисао, свака њихова жеља, свака њихова веза је под контролом. Код перспективних »обавија се прстеном« сва родбина, блиски и познаници. Сви кућни пријатељи, љубитељи скијања, риболова....итд/

Нема коментара:

Постави коментар