уторак, 14. децембар 2010.

НИЈЕ ЛОШЕ ВРЕМЕ, НЕГО СУ ЛОШИ ЉУДИ

У Србији је увек било свега, ића , пића и аници честића....али је увек фалио кеш за шећер, со , гас и порез, овим дерикожама ....И тада је било пензионера, као и данас, оних који немају никога, осим себе, пензију и неку имовину, покретну и непокретну ....е сад, види ово, тада је свако желео да има неког пензионера на гостовању и чувању, како би дошао до неког процента од његове готовине, ма покривали га и загуткивали, само да поживи што дуже.

данас гледам ова говна србска ,то смрди више него свињско ....ма то би почистио ....ма не би ни руже ђубрио с њима, увенуле би гарант.



пратим ситуацију у Србији задњих 20 година, од појаве неких агенција за збрињавањe сениора у Србији и приметио сам да је за првих шест месеци по потрисивању уговора са "добрим људима" 90% пензионера умрло чудном смрћу. Оних преосталих 10% преживело је захвалјујући само Богу. У цео овај бизнис биле су укључене агенције за збрињавање старих, доктори и правосудни органи .....еутаназија је цветала у Србији.



Гледам данас ове рашчепуље 40, 50, 60 година удају се за сенијоре и одма траже стан, пензију, ма све живо, и стара одела господска, и обавезно кувају чај од лијандера, како би се решиле сувишног баласта, непожењног за њихово уживање..



ови млади Срби , могу волу реп да исчупају, ал нико неће да ради, само оће паре , паре , паре, дај, дај, дај ,дај ....и све на гузове ....пас им матер смрдљиву ...



Људи моји, од дванаесте године правим паре , први посао ми је био на комбајну, код деке и баке на селу, тада сам пунио џакове са пшеницом и ту зараду сам оставио њима , частио их ... док ова наша деца би нас на кило продала ....е зато нећу ни органе да донирам, не дам ни крв више ....мокраћу, кило ћу да дам сваком паразиту ...сутра ћу све да продам и да уживам у животу, брееее..



узмимо напр. други светски рат, толике војске, људи брее, швабе , бугаре , шипци , усташе , мађари ....па све наранисмо и нисмо били гладни ...никад нисмо плакали за корицу хлеба....док ова данашња говна оће на асфалту колача да се наједу ....еее, мој да добију ....док србска земља зврји празна ....ма све то треба говњивом мотком по "паметној глави"....мени је свега доста, одох у п.....лепу ..материну .....а ви причајте бајке ....

Нема коментара:

Постави коментар