среда, 15. децембар 2010.

СРБИ И ЈЕВРЕЈИ

свуда сам био, свашта сам видео, могао бих да направим паралелу Срба и осталих народа, чак Срба и шиптара- ко је на интернету сигурно је имао прилике да прочита једну од паралела ....овог пута правим паралелу Срба и јевреја ....вежите се да не паднете са столице



Јевреји су народ који од туђе пустиње направи плодну земљу.

-у Србији од плодне земље направи се пустиња. Јевреји су народ који беше скитачки и направи државу, рашири се по другим државама и поче да господари из сенке.

-Срби од највећег и најстаријег државотворног народа поста скитачки, оста без државе, раштрка се по другим и изгуби душу. Јевреји су народ који без игде ичега направи силно богатство.

-Срби страћише своје огромно богатство и пређоше у просјаке. Јевреји народ без војске направи најачу војску и храбри је српским јуначким песмама.

-Срби од јаке војске направише беду кукавица и пљунуше на своје јуначке песме. школовани Јевреји свим средствима помажу колектив и појединца.

-школовани Срби раде као најамници, не помажу ни себи ни својој заједници. Јевреји учвршћују своју традицију и узимају све добро из српске.

-Срби пљују по својој традицији, дефинитивно најбогатијој од кад је света и века... Јевреји су народ који по својој мери кроји своју историју.

-Срби од најбогатије историје праве ништавило... сви други народи своје националне симболе, заставе, грбове...истичу што чешће могу и на што више места..

-Срби се стиде својих знамења, не знају како изгледају а они који знају много се не труде да их истакну...



нисам по природи завидан али у конкретној ситуацији помало сам , знате онако позитивно, љубоморан на јевреје... вредан народ, ради и учи од других.. код нас Срба нит се шта ради нит оћемо да се научимо нецему од других. јевреји реализују пројекат за пројектом, код нас још ни један није отворен. свака част за јевреје и њихово државно уређење. учи од других... значи узимају добре ствари од других и уграђују у своје друштво... вредан народ...који од пустиње прави оазу.. ради..зато су и имућни... посредништво је најуноснији посао, јел да? ко је крив рецимо нама што поред свих профила занимања не исшколовасмо посреднике које би наше вишкове, било које врсте, нпр, памети, пласирали тамо где је нема.

ко нам је крив да од толико Срба који су ван Србије немамо ни једнога на битном месту.

ко је крив што тај тамо негде на битном месту више није Србин него американац?

ко је крив нама што се наши мушкарци и жене везују за друге нације и рађају неке друге а не Србе? Јевреји нису, они гледају своја посла!



сад ако се неко пита зашто су јевреји били активни у растурању југославије...? ваљда зато што јевреји нису заборавили да је та југославија шаком и капом помагала арафата и његове... значи да им је југосалавија била непријатељ а они су само дочекали својих пет минута да врате мило за драго и додају мало уља на ватру...



јевреји имају чисту националну државу, штите интересе искључиво и само својих грађана други их не занимају.

имају способну обавештајну службу која је пустила пипке по целом свету.

имају способну војску на којој може свака друга завидети.

имају арапски гето који удахне онолико ваздуха колико им јевреји дају.

свуда су по свету и скупљају уметничке и друге вредности, чувају чистоћу своје нације, немају мешовитих бракова.

не знам за вас али горе написано ме наводи на то да ништа лоше нема у овоме што јевреји чине за своју државу и народ.



начин на који јевреји воде своју државу, бригу коју показују за свој народ и са којом лакоћом зарађују за живот је за сваку похвалу. ја бих био најсрећнији човек на свету када би и Срби чинили исто што чине јевреји. ево га облачић изнад моје главе и лепо видим, пространу лепу Србију, Србе веселе, богате сви власници кућа, банака, војску нашу на границама, полицију која преводи децу преко улице, плодна поља, све лепо а мањине тамо где им је и место...

Нема коментара:

Постави коментар