среда, 15. децембар 2010.

ПОСРБИМО СРБИЈУ

-упалити светло ПРОСВЕТОМ, -ТРАДИЦИЈОМ до правих вредности, -СРЕДЊИМ СИСТЕМОМ на слободно србско тржисте.

услов за ово горње је СРБИ У СРПСКОЈ СКУПШИНИ! ПОСЛЕДЊИХ ДЕЦЕНИЈЕ СУ МНАМ ЈАСНО ПОКАЗАЛЕ КО ЈЕ СРБИН А КО ЈЕ ИЗРОД! испуњењем само ова три услова Србија може слободно са Европом, Америком, Кином, Русијом у било које наднационалне односе и то са окренутом капом или кепсом наопачке!

социјализам има контролисано тржисте-није слободно! капитализам, иако се тупи нон стоп о либерализму, нема слободно тржисте, него јачи тлачи! средњи систем има слободно тржисте-цену не одређују богати ни држава, него понуда и потразња! средњи систем је добра воља, свако има своју имовину и полаже стопостотно право на њу, у предузећу је-заједници, акционар је, предузеће му омогућава наступ на домаће и страно тржиште па вољ ти трампа, вољ ти злато, или безвредна артија и тако даље.

"Лаз је - религија робова и господара. Истина је - бог слободног цовјека". [М. Горки]

у Срба је некада законом био застићен трговац! да би дошли у већем броју и понудили више а то значи и јефтиније! данас је купац \"заштићен\" и јебе га ко стигне и уваљујему ко шта стигне и дере га ко зеца. све је просто, понуда, потражња и слободно тржиште-које не постоји ни у социјализму ни у капитализму и . и. и. и. и. и научите једном!

посрбљавање у Србији неће ићи никако ако се то ради са неким другим нацијама, зато што Србија није Америка. ако чекамо да услове створи било ко нећемо дочекати. вилимо ли своју Србију услове ћемо створити сами....ко чека да га ослободе пореза узалуд чека.....нису услови у Србији тако катастрофални како се прича....

услови су чак добри јер омогућавају рад мимо банкарског система.. са малом уштеђевином може да се дође до одличног имања које већ у другој враћа новац, можда и у првој што зависи од броја повратника?!

исправите ме ако гресим, мени се чини да преко у свету свако ко дође до мало веће лове улаже исту у ранчеве, фарме, имања? мислите ли да су ти богаташи глупи што то чине? исправите ме опет ако грешим, чини ми се да богати не купују храну у истој продавници као обични смртници...не купују ни лекове на истом месту....НАРУЧУЈУ.. исправите ме опет ако грешим, није ли агробизнис посао који окреће огромну лову....ауто може да се и не пуни, стомак се увек пуни.... здрава храна, чиста вода ,добра амбалажа-посао будућности! хоћете ли чекати следећу годину или ћете већ следеће као паметни бити на месту и испоручивати робу за Шпанију, Африку.. па за њу, или узми готовину или неку другу робу....

схватите драги моји Срби, празним причама не решавате ништа... покупите ваше уштеђевине и без болесних идеја о милионима и авионома напред у Србију.......нећете имати можда авионе али обећавам камионе пуне! погледајте мало окружење Србије, све лешинар до лешинара!!!!!!!! толико их је да могу да чекају десетак година и да уђу без зрна барута! хоћете то да им дозволите? СРБИЈЕ НЕМА БЕЗ СРБА! планирана деоба Србије је само пут ка брисању имена СРБИЈА!!!! ко им то дозвољава? ми Срби, из дијаспоре и из матице! не уљукујте се у тренутни конфор, чините магарећу услугу својим наследницима-поколењу.

они хоће да униште здраву храну у целом свету, не само у Србији! они већ имају своје заштићене еколошке средине-читава села које их снабдевају! они знају шта раде! знате ли ви, или ми? како да се заштитиш и са скромним средствима у односу на њихова да живиш квалитетно? у својој еколошкој средини! под хитно-сутра имати своје вишегодишње семе пшенице а не њихово једногодишње(штитиш се од њихових болести и имаш резерву за више сетви) пити своју воду а не њихове мућкалице, коке и неке мешавине хемикалије и воде... имамо и своју врсту животиња, не треба нам белгијан блу, треба нам здрава буша итд... поменуо сам више пута да се најскупљи ауто производи у домаћој радиности-радионици!!!!! где је толико машинаца да већ постојеће побољша и да иде на производњу домаћег возила?! соларни панели за давање електрине енергије. је ли од вас икада ико јео хлеба, проју од браша млевеног на воденичом точу? кад пробате јавите... овим не кажм да идемо на камен него да у својим еколошим срединама имамо етно паркове који ћ моћ без задржвања да буду стављени у погон..! парне машне-локомотиве,могу да буду атракција а и за недај Боже у употребу.. ако не морашимати коње за војску..... нама је комунизам уништио коње, козе....село.....породицу... вратите се кућ и имајте породицу,Срби моји! данас у Србији зврје пусте стратешке тачке чекате ли да их населе губави? не ради се о томе хоће се или неће, ми данас мораамо! од џа и бу нема ништа са речи на дела... ајде, благо мени, да вас на лето видим на Србској Корабљи:)

.

Нема коментара:

Постави коментар