недеља, 30. јануар 2011.

НАРОДЕ, МОЈЕ ЈЕ ДА ВАС УПОЗОРИМ ШТА ВАС ЧЕКА, ВИ КАКО ОЋЕТЕ, АЛИ ЦРНО СУ ВАМ ПИСАЛИ ВАШИ ГОСПОДАРИ..

Људи не схватају да ће ускоро осванути овакав дан над планетом (само зато што сада нећете да мућнете главом и да легално збаците ове злотворе! Имате прилику, искористите је! Зар не видите да је човек спреман да буде убијен? Има преко 70 година и зна до детаља суштину проблема. Искористите такву прилику, нећете је више имати): Сажето речено намера глобалиста јесте да се остваре следећи услови:

1. Једна Светска влада и јединствени монетарни систем, под управом неизборне, наследне олигархије, која се бира између себе, у облику феудалног система, попут онога у Средњем веку. У оваквом целовитом светском поретку, раст становништва био би заустављен ограничавањем броја деце по породици – болестима, ратовима, глађу – све док на свету не остане само једна милијарда људи корисних владајућој класи, и у областима које би биле стриктно и јасно одређене.

2. Постојање само владара и слугу, без средње класе. Сви закони били би униформни, под једним правним системом светских судова који би поштовали исти једнообразни законик. Постојале би јединствена полицијска сила и војска, које би наметнуле овај законик у целом свету, у коме више неће постојати националне границе. Систем би почивао на темељу државе социјалне помоћи. Послушни и они који су подређени једној светској влади биће награђени средствима за живот; бунтовници ће бити изгладњивани до смрти или ће бити проглашени прогнаницима и тако изложени свакоме ко жели да их убије. Биће забрањено приватно поседовање било којег хладног или ватреног оружја.

3. Биће допуштена само једна религија, и то у облику цркве Светске владе, која, као што ћемо видети, постоји од 1920. Хришћанска Црква је ионако већ поткопана; у поретку једне Светске владе хришћанство је осуђено да постане ствар прошлости. Сатанизам, луциферијанизам и вештичарство ће бити признати програмом Светске владе, и ту неће бити места ни за приватне ни за црквене школе.

4. Доћи ће до поретка у коме неће постојати индивидуалне слободе, нити ће преживети било какве идеје о законској или друштвеној слободи; неће постојати републиканство, суверенитет или природна права човека. Национални понос и расни идентитет биће збрисани, а у фази транзиције озбиљно ће се кажњавати чак и само помињање нечијег расног порекла.

5. Свака особа ће бити индоктринирана као биће Светске владе, с идентификационим бројем на свакоме, убележеним тако да буде лако доступан. Идентификациони бројеви ће бити похрањени у великом компјутеру НАТО-а у Бриселу, да могли лако и у сваком тренутку да буду проверени од стране агенција Светске владе. Фајлови с подацима ЦИА-е, ФБИ-ја, државне и локалне полиције, ИРС-а, Феме, Социјалног осигурања, огромно ће се увећати и чиниће основу личних података свих појединаца у САД.

6. Брак ће бити прокажен, а породични живот какав познајемо неће више постојати. Деца ће у раном добу бити узимана од родитеља и стражарски одвођена као државна имовина.(Такав експеримент је изведен у Источној Немачкој под Ерихом Хонекером, када су одузимана деца родитељима које је држава сматрала нелојалним грађанима.)

7. жене ће бити деградиране кроз стапни процес „ослобађања жена”. Биће обавезан слободни секс. Пропуст да се жена бар једном сексуално потчини до 20. године биће кажњаван озбиљним репресалијама. Учиће се само-побацивање и практиковати после рађања другог детета; ти подаци ће се налазити у личном досијеу сваке жене у регионалним компјутерима Светске владе. Уколико би жена затруднела после рађања другог детета била би насилно одвођена на клинику где би се извршили абортус и стерилизација.

8. Порнографија, која укључује и хомосексуалну и лезбијску порнографију, биће промовисана и обавезно приказивана у свим биоскопима и на телевизији.

9. Употреба „рекреационих дрога” ће бити обавезна, и свакоме ће бити одређена довољна количина, која ће моћи да се набави у продавницама Светске владе широм света. Употреба дрога за контролу свести биће исто тако обавезна. Оне ће се стављати у храну и воду без знања и пристанка људи. Постојаће нарко-барови које ће водити службеници Светске владе, где ће робовска класа да проводи своје слободно време. На тај ће начин неелитне масе бити спуштене на ниво понашања контролисаних животиња, без сопствене воље, које ће бити лако подвргнуте управљању и контроли.

10. Економски систем ће бити тако организован да ће владајућа класа дозвољавати производњу хране и услуга само у оној мери у којој је довољно да се одрже кампови робовске радне снаге. Све богатство ће се сливати у руке елитних чланова Комитета. Сваки појединац ће бити индоктриниран да прихвати да је потпуно зависан од такве државе да би преживео. Светом ће се владати помоћу извршних декрета Комитета 300, који ће се тренутно претварати у законе.(Као пробни балон, Борис Јељцин користи наредбе Комитета 300 да би његову вољу наметнуо Русији) Постојаће само судови за кажњавање, а не судови правде.

11. Индустрија ће, као и нуклеарне електране, бити потпуно уништена. Само ће чланови Комитета 300 и њихови изабраници имати права на коришћење било којег ресурса на свету. Пољопривреда ће бити искључиво у рукама Комитета, са строго контролисаном производњом хране. Кад такве мере почну да показују резултате, бројно становништво из градова биће насилно склоњено у удаљене пределе, а они који одбију да иду биће истребљени на начин који је примењивао Пол Пот у Камбоџи.

12. Над смртно болеснима и остарелима примењиваће се еутаназија. Ни један град неће бити већи него што је унапред одређено, како то описује Калерги. Важни радници биће послани у друге градове уколико онај у коме живе постане пренасељен. Неважни радници биће насумице бирани и слати у мање насељена места да попуне „квоте”.

13. Уз помоћ ограничених ратова, организованих епидемија, галопирајућих смртоносних болести и изгладњивањем, до 2050. ће бити уклоњено бар четири милијарде „некорисних потрошача хране”. Енергија, храна и вода ће се држати на нивоима опстанка неелитних, почевши с белим становништвом Западне Европе и Северне Америке, а затим ће се то проширити на остале расе. Становништво Канаде, Западне Европе и САД, биће десетковано брже него на другим континентима, док светска популација не достигне предвиђени ниво од једне милијарде. Од тог броја, 500 милиона ће бити Кинеза и Јапанаца; они су изабрани у том броју зато што већ вековима живе под стриктном дисциплином, навикнути да се ауторитету покоравају без питања.

14. С времена на време ће се вештачки изазивати несташице хране, воде и медицинске заштите, да би се масе подсетиле да њихов голи опстанак зависи од добре воље Комитета 300.

15. После уништења грађевинарства, ауто индустрије, челичне индустрије и тешке машинске индустрије, биће ограничен и број стамбених објеката. Све врсте индустрије биће под управом НАТО-вог Римског клуба, а сва свемирска и друга научна истраживања биће ограничена на елиту под контролом Комитета. Заједно с нуклеарним оружјем, биће уништено свемирско оружје свих ранијих држава.

16. Сви лекари, зубари и остали здравствени радници, као и сви фармацеутски производи, биће регистрован у банци података централног компјутера и никакав лек или медицинска нега неће се преписивати без изричите дозволе регионалних контролора одговорних за сваки град, варошицу или село.

17. САД ће бити преплављене људима страних култура, који ће коначно затрпати белу Америку; људима који немају појма шта представља устав САД, за које је концепт слободе и правде сасвим безначајан, и који због тога неће ништа учинити да га бране. Они ће једино бринути за стан и храну.

18. Ни једној централној банци, осим Међународне банке за поравнања (БИС) и Светске банке, неће бити дозвољено да ради. Приватне банке ће бити проглашене незаконитима. Надокнада за извршени рад ће се одређивати по јединственој, унапред одређеној норми. Препирке о плати неће бити дозвољене, нити било какво одступање од јединствене стандардне платне скале, коју је поставила Светска влада. Они који прекрше закон биће одмах уклоњени.

19. За неелитне неће бити папирног ни кованог новца. Све трансакције ће се вршити на основу кредитних картица које ће имати идентификациони број власника. Сви који на било који начин прекрше правила и закон Комитета 300 биће ускраћени за картицу, на различито време, према природи и озбиљности прекршаја. Због тога што им је картица на црној листи, такве особе неће бити у стању да добију било какве услуге. Покушаји да се продају старе кованице, тј. стари сребрни новац третираће се као злочин кажњив смрћу. Захтеваће се да се све такве кованице предају у одређеном року, заједно с револверима, пушкама, експлозивима и аутомобилима. Само елита и високи фунционери Светске владе моћи ће да имају приватни превоз, оружје, новац и аутомобиле. Уколико је прекршај озбиљан, картица ће се одузимати на контролним пунктовима. Без картице таква особа неће бити у стању да добије храну, воду, стан, запослење и медицинске услуге, и званично ће бити означена као изгнаник. Тако ће се стварати велике банде изгнаника који ће живети у пределима који им најбоље омогућавају опстанак и који ће бити прогањани и убијани на лицу места. Они који им на било који начин помажу такође ће бити стрељани. Прогнаници који се после утврђеног времена не би предали полицији или војсци трпели би због тога што би насумице изабрани чланови њихове раније породице издржавали казну уместо њих.

20. Ривалским групама, као што су Арапи и Јевреји и разна афричка племена, вештачки би се заоштравала нетрпељивост и били би изазивани да воде истребљујуће ратове, једни против других, пред очима НАТО и УН посматрача. Иста тактика ће се користити и у Централној и Јужној Америци. Ови ратови ће се догађати и пре него што наступи Светска влада и биће изазивани на сваком континенту где живе велике групе људи с етничким и верским разликама, као што су Сики, пакистански муслимани, и Индуси.

21. Све информативне службе и штампа биће под контролом Светске владе. Редовне мере испирања мозга пролазиће као „забава”, попут „фине вештине” која се данас практикује у САД. Млади, одузети од „нелојалних родитеља”, добијаће специјално васпитање смишљено да их учини бруталним. Такви млади, оба пола, биће обучавани за затворске чуваре у радним логорима Једног света.
Др. Јохн Цолеман, бивши агент МИ-6 и његова књига: (Тхе Сторy оф тхе Цоммиттее оф 300)

Нема коментара:

Постави коментар