субота, 2. април 2011.

КАКО СУ НАСТАЛЕ НЕКЕ НАЦИЈЕ, ТИПА ДАНАШЊИХ АМЕРИКАНАЦА

у неко давно време друштво било је подељено на четири касте...
осим четири познате касте постојала је и мешана каста тј. ванкастна каста - људи који су били названи "ЧАНДАЛА" и од којих су касније настале савремене "парије".
наши преци су практиковали обичај као губитак грађанских права што је остало до данас као појам "грађанске смрти"... раније се кажњавали преступници ИЗ СВИХ КАСТА изгоном у безкастну групу "чандала" ...одузимањем касте преступник није губио само своја социјална права него и своја ПРИРОДНА ПРАВА.
постајао је НИШТА,не само за своје суграђане и комшије него и за своју жену,децу и рођаке...дана када је његово избацивање из касте оглашено ЊЕГОВ ТЕСТАМЕНТ ЈЕ БИВАО ОТВОРЕН.
њему је била ускраћена вода,пиринач и ватра тј. њему није било забрањено да се храни, али НИКО НИЈЕ СМЕО ДА МУ У ТОМЕ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ПОМАЖЕ.
иако га закон није званично убијао, УБИСТВО ЧАНДАЛЕ СЕ НИЈЕ ОСУЂИВАЛО.
старои друштво дакле, није дирало у живот,није знало током више хиљада година за затвор,тортуру или смрт - није се усуђивало да дирне у живот задовољавајући се само избацивањем из своје средине свих оних који нису били у стању да испоштују његове законе. уколико би жена осуђеника одлучила да с њим подели његову судбину сва њихова деца или деца рођена из других веза са чандалом су аутоматски постајали чандале.
као све расе препуштене дивљем животу у природи и чандале су се брзо размножавале...пошто је међу њима било бивших чланова из свих каста,чак и највише, они су убрзо формирали заједнице много лукавије и способније него просек више касте...


мало по мало образоваше они и прва насеља, почеше да обрађују земљу и одгајају стоку и на крају постадоше нека врста малог НАРОДА који се уздизаше уз велики народ копирајући његов модел....случај америке и аустралије чији су први становници били осуђеници-провери пре него што се намрштиш...


ускоро су чандале такође почеле да се деле на своје касте установљавајући своје свештенике,своје ратничке вође,своје трговце и своје сељаке....држава није хтела ни смела да чека да се чандале толико осиле и да изазову евентуалне сукобе или ратове, тако је почело њихово прогањање.
бива им забрањено да формирају НАСЕЉА тако да се они сељакају из места у место са стоком ..успут се размножавају - да осавременим упоређење - К'О ШИПТАРИ.
формирају праву државу у држави тако да Рус коса,човек интелигентан,саветује своме владару да их прими назад у легално друштво и да им врати права која су њихови преци имали...да је овај савет прихваћен многи крвави ратови и сеобе који су потресали свет вековима били би можда избегнути, али било је касно, владари су одлучили да пооштре мере.

8000 година пре наше ере , Велики Краљ, издаје закон против чандала....у коме каже:чандала се рађају из конкубината,инцеста и криминала...они се не смеју одевати другачије него одећом мртвих, за судове морају имати само поломљене судове, за украс гвожђе, за религију култ злих духова и да су осуђени да лутају без престанка из места у место.


чандалама се забрањује да практикују церемоније за своје мртве,да оформљују насеља, да се организују у касте као ида чине жртве - поклоњења ватри и води.


њима се забрањује да изговоре име Бога, да читају, да копирају и уче,ДА ПИШУ СА ЛЕВА НА ДЕСНО!!!"


..."ДА ПИШУ СА ЛЕВА НА ДЕСНО КОЈИ ЈЕ НАЧИН РЕЗЕРВИСАН ЗА ЧАСНЕ ЉУДЕ КОЈИ СУ ПРИПАДНИЦИ ЧЕТИРИ ЗАКОНСКЕ КАСТЕ И КОЈИ СЕ ТИМ НАЧИНОМ СЛУЖЕ ЗА ПРЕПИСИВАЊЕ СВЕТИХ КЊИГА."


чандалама је било изричито ЗАБРАЊЕНО да пишу ПРИРОДНИМ НАЧИНОМ С ЛЕВА НА ДЕСНО! они су били ОСУЂЕНИ да употребљавају за писање неприродан, непрактичан начин С ДЕСНА НА ЛЕВО и то ПО КАЗНИ!


њима је такође ЗАБРАЊЕНО да уопште употрбљавају ДЕСНУ РУКУ за писање јер је та ДЕСНА РУКА, чиста рука...
НЕКА СЕ ОВАЈ ЗАКОН ПОШТУЈЕ ПОД ПРЕТЊОМ СМРТНЕ КАЗНЕ.ОВО ЈЕ ЗАКОН".суровости које су примењиване према чандалама се нижу: рестрикције у исхрани, забрна употребе чисте воде већ само из мочвара и баруштина, забрана да се жене међусобно помажу код порођаја, забрана свих медицинских операција тј.одстрањивање ткива итд.итд.
ову последњу забрану изменио је владар законом ножа јер су за кратко време несрећници били нападнути прљавштином добили тешка генитална обољења па нису могли да раде...закон ножа гласи:
сваки човек и свако мушко дете мора по рођењу бити обрезано а свака жена такође, да не детаљишемо..
под оваквим терором убрзо је број чанадала сведен на половину.
под каснијим владаоцима режим је био блажи тако да на 4000 год. п.н.е. налазимо их као сточаре који још увек не могу имати села него живе изван насеља не смеју имати цело посуђе и од животиња само псе и магарце.
кад улазе у села да носе знак за распознавање по наређењу краља итд.
да сахрањују мртваце и да извршавају казне смрти...

у време 4000 П.Н.Е. страдали су тешко и од једних и од других и тада почиње, СЕОБА!КОД ПРАВИХ СРБА ПОСТОЈИ И-З-У-З-Е-Т-Н-О РАЗВИЈЕН ОСЕЋАЈ ЗА ПРИПАДНОСТ ДЕСНОЈ СТРАНИ ТАКОРЕЋИ КУЛТ ДЕСНИЦЕ РУКЕ! пођемо ли даље у структуру подела на ЛЕВО(комуњаре,банкари,људскоправаси) и ДЕСНО - ратници, људи од части и славе итд. имате и слику ко је ко у данашњој Србији;)поменули смо горе, американце, аустралијанце, можемо и енглезе, и неке банкаре...који народ вас највише подсећа на лутајуће и још увек има ту клицу?
живе у малама, сакупљају секундарне сировине, селе се из места у место...али ова група се сваким даном више уклапа у друштво, користи луцкоправаше и заузима позицију...у Србији имају чак педесетак политичких партија, представнике у влади..
надам се да вам није тешко да се сетите не тако двне србске историје и да знате да се из једне породице регистровао свештеник, учитељ, војник, сељак имате паралелу и ситуацију до које је стигао народ деснице..
има још једна група која је била одвојена од свог корена, али не из разлога казне, него при деоби имовине...тип, отац изабере наследника имања, другог сина опреми колима и коњем и шаље усвијет..од ових људи, некима познати у европи као -татаре, настали су изузетне занатлије, али су се мешањем са другима утопили у нешто друго...некада су се појављивали у Србији као рудари, па и ратници, а које су неки бог буди снама историчари прогласили народом....чандале из нашег комшилука које су добровољно ушле у тај свет преверавањем су муслимани и хрвати, као што се и стварањем југославије са неким братсвом и јединство ишло на мелтинг пот и довело до крвопролића у задњој деценији прошлог века....народ исте крви, језика, али различитог духа.....сва племена чандала су надграђивала су своју наслеђену \"културу\" новим проналасцима, колца за набијање, србосека, пасјим гробљима, милосрдним анђелима....

Нема коментара:

Постави коментар