субота, 12. фебруар 2011.

ДАЛИ МИ ИМАМО СЕКС, ВОДИМО ЉУБАВ, ИЛИ НЕШТО ТРЕЋЕ, СРАМОТНО, ЧИНИМО?

турам, гурам и неће да уђе.
јебање као животна снага, санскритско „јабхати” је наше јахати, бити на коњу или кобили.
куртоазно, отмено и куражно, курчевито, курер, женскарош кривим курцем, курзивну, положену курву са улице или отмену куртизану курзорно и куриозно, радосно у курсу курбатором, све тако до избацивања куршума кривог курца у куртизану.
јеб је од јебхања, јахања, које доводи до изливања семена.
све је почело од јакоса, јакоја, јакоја, снагоја, јакхос, једно од многих дивових имена...из његове поворке, чуо се узвик -јебах- које звучи чисто србски -јебач-
помамне ленаје су узвикивале –јакос-...ту је и јаке, јака...јакам, јашем, спајање и снага...у грчком лен, лена је жељка, силена, женка или жена силенова.
јебањем се осигурава бујање новог живота.
дионис, фалос, курац, снага...у ритуал диониса где је трупчић, дрво пресвучено кожом које се уносило у тајни простор, сједињавало се са јаком, женским органом, венац израђен од разног биља, које се натиче на главу дива.
дионис и деметра спадају у божанства, учитеље и заштитнике пољопривредних знања које су многи дођоши прихватили од староседелаца срба.
дионисијеве поворке са комадантом параде који носи колац, обојен црвено и преесвучен мешином...овај диригент параде, дракиста, дркач, дркос, уз пратњу фрула и бубњева, повлачи мешину доле горе, држи руком, дражи, дрка и открива црвени главић курца, колца, фалоса...дракист је настало од дркања, санскритски облик – дхроугхос...
до данас се сачувао обичај на северу европе где се на дан доласка лета у земљу забада колац, курац окићен венцем од свежег цвећа...народно весеље које се завршава пијанком и општом јебачином...
срби су постали фини, док други народи имају у речнику све речи, код нас су пичка и курац избацили из књига..
после се неко пита, зашто лош наталитет...па како да га имамо кад немамо ни курца ни пичке, народ и не зна да се то користи и за нешто друго а не само за пишање.
ко може као ми, постали смо велики хришћани, млого „образовани”, престали смо да се јебемо, полишемо се-полно општимо, чак се и сексујемо..
секс, реч коју данас масе употребљавају за јебање није јебање, знате јој значење...
док је јебања биће и света...
шта урадити са лекторима, грамтичарима, језичарима и том силом школованих будала?
ништа, набити ин на колац пресвучен мешином.

Нема коментара:

Постави коментар