петак, 11. фебруар 2011.

ШТА СМО ТРАЖИЛИ НА ЗАПАДУ, ТО СМО И ДОБИЛИ

БИЋЕ РАТА СА ШИПТАРИМА!
СРБИЈА, ГРЧКА И МАКЕДОНИЈА ЋЕ ОЧИСТИТИ ШИПТАРЕ СА СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ, КОСОВО ЋЕ БИТИ ЕТНИЧКИ ЧИСТО.
ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ПРАВОСЛАВНИ САВЕЗНИЦИ ИДУ НА АЛБАНИЈУ, ШИПТАРИ ЋЕ БИТИ ПОРАЖЕНИ ДО НОГУ.
ЗАПАДНИ СВЕТ, ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРИЈАТЕЉ ШИПТАРА, СЕ АНГАЖУЈЕ ОКО СКЛАПАЊА МИРА, АУСТРАЛИЈА И АМЕРИКА, ОСТАТАК ШИПТАРА НАСЕЉАВА НА СВОМ ПРОСТОРУ.
СРБИЈА СЕ ПОДИЖЕ НА НОГЕ И ПОСТАЈЕ ВОДЕЋА СИЛА БАЛКАНА.

У ВРЛО КРТКОМ РОКУ СРБИЈА ПОСТАЈЕ ЈЕДИНСТВЕНА ОАЗА НА ПЛАНЕТИ.
У ЕВРОПИ СЕ КУВА, НЕЗАДОВОЉНЕ МАСЕ, ПРЕТЕЖНО МУСЛИМАНА, РУШЕ И ПАЛЕ, ЕВРОПА СЕ ЈАДОМ ЗАБАВЉА...СВАКОДНЕВНО ПО ЕВРОПСКИМ МЕТРОПОЛАМА ЛЕТЕ ЗГРАДЕ У ВАЗДУХ, ЖРТВЕ ОСТАЈУ НА УЛИЦАМА И ПО НЕКОЛИКО ДАНА ПРЕ НЕГО ШТО ИХ СПАСИЛАЧКЕ ЕКИПЕ ПОКУПЕ...СМРАД НА СВЕ СТРАНЕ И КВАРТОВИ СРУШЕНИ ДО ТЕМЕЉА.
ЕКСПЛОЗИВ СЕ ПОДМЕЋЕ СВУДА, АВИОНИ ПАДАЈУ СА НЕБА КО КРУШКЕ, НИКО СЕ ВИШЕ НЕ УСУЂУЈЕ ДА ИХ КОРИСТИ КАО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО...
НА ГРАНИЦИ СРБИЈЕ КОЛОНА ИЗБЕГЛИЦА ДАНИМА ЧЕКА, НАЈВИШЕ СРБА, ЗАТИМ ЈЕВРЕЈА...

ПОВОРКЕ СРБА ПОВРАТНИКА СА ЗАПАДА НЕПРЕГЛЕДНЕ, СВАКИ ОД ЊИХ СА ИСТИМ РЕЧИМА НА УСНАМА, „ШТА СМО ТРАЖИЛИ НА ЗАПАДУ, ТО СМО И ДОБИЛИ, СА КОФЕРОМ НА ЗАПАД, БЕЗ КОФЕРА СА ЗАПАДА”
БИЋЕ МНОГО ЖАЛОСТИ МЕЂУ ПОВРАТНИЦИМА, ЈЕР СВАКОМЕ ЈЕ НЕКО ОД РОДБИНЕ И ПРИЈАТЕЉА СТРАДАО НА КРВАВОМ ЗАПАДУ..
СВАКИ ОД ОВИХ ЈАДНИКА ЈЕ СТРАХОМ ШОКИРАН, НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО БРЗИ ПОВРАТАК, НЕ ОВАКАВ, БЕЗ ПРЕСВЛАКЕ, ОБУКЕ И БЕЗ ПАРА. МАСА СЕ СВАКИМ ДАНОМ УВЕЋАВА, ЧЕКА СЕ ДАНИМА...КОНТРОЛА РИГОРОЗНА ЗБОГ ТЕРОРИСТА..
ГРУПЕ ЈЕВРЕЈСКИХ ИЗБЕГЛИЦА СУ У БОЉЕМ СТАЊУ, ЗНАЛИ, ПРИПРЕМИЛИ СЕ, ИМАЈУ СВЕ, НЕКИ ПОКУШАВАЈУ ДА ПОДМИТЕ ЦАРИНИКЕ...
ЈЕВРЕЈСКИ ПРЕДСТАВНИЦИ У БЕОГРАДУ ВЕЋ ДОГОВАРАЈУ НАСЕЉАВАЊЕ НА КОСОВУ...

ОВО ЈЕ СЦЕНАРИО КОЈИ НИСУ ПИСАЛИ ВЛАДРИ ИЗ СЕНКЕ, ВЕЋ ОНАЈ КОЈИ САМ СЕБЕ ПИШЕ.
ЕВРОПСКЕ ДРЖАВЕ СУ УГЛАВНОМ ИСЛАМСКЕ, НЕЋЕ СЕ ДУГО ЧЕКАТИ НА ВАТРОМЕТ.
ДА СУ ОВИ НЕСРЕЋНИ ЕМИГРАНТИ ПАМЕТНИ ПА ДА СЕ СПАКУЈУ НА ВРЕМЕ.
ЈЕДИНА ОД ТЗВ ЗАПАДНИХ ДРЖАВА КОЈА ЋЕ БИТИ БЕЉА, ОБОГАЋЕНА ШИПТРСКИМ ШЉАМОМ, ЈЕ АУСТРАЛИЈА.
НОВА ГЕНЕРАЦИЈА АМЕРИКАНАЦА ЈЕ ЦРНА И МИРОЉУБИВА ЗА РАЗЛИКУ ОД ПРЕДХОДНЕ, БЕЛЕ ДИВЉАЧКЕ.

ДА ПРЕТЕРИВАЊА НЕМА И ДА СЕ БЛИЖИ ЧАС ВЕЛИКОГ ВАТРОМЕТА ШИРОМ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ МОЖЕ СЕ ВИДЕТИ НА УЛИЦАМА ЦРНОГ ЛОНДОНА И ЈОШ ЦРЊЕГ ПАРИЗА...БУМЕРАНГ КОЈИ СУ БАЦИЛИ НА КОЛОНИЈЕ СЕ ВРАЋА И БИЋЕ ВЕЛИКОГ БУУМА...
ДА ЈЕ КОСОВО ПОЧЕТАК ПАДА ЗАПАДА, НАПИСАЛИ СУ АМЕРИКАНЦИ У СВОЈИМ ВОЈНИМ СТУДИЈАМА, ОБАВЕШТЕНИ ЗНАЈУ, ДРУГИ НЕКА ПОТРАЖЕ НА ИНТЕРНЕТУ.

Европа ће у скорој будућности имати другу слику од данашње.
Париз ће бити главни град Еуроарабије, хришћанска француска мањина ће живети у гетима и мораће да се влада по шеријатском праву. И у свим другим државама некадашње ЕУ, хришћанске мањине подлежу закону шеријата. Почетком века муслимани у државама ЕУ са радошћу су прихватили идеологију Уније: људска права, заштиту мањина (муслиманских) у односу на тада већинско хришћанско домородачко становништво и, наравно, демократију која је све то покривала. Из годину у годину, миц по миц, петоструко вишим наталитетом од хришћана домородаца и имиграцијом муслимана у земље Уније, и складу са прокламованим начелима слободног кретања људи и размене роба, за две ипо деценије у свим земљама Уније муслимани су постала већина и доследни свом погледу на свет прогласили шеријат јединим правом. Тако су настале новомуслиманске државе унутар Еуроарапске Уније.
Срби су ушли у европску унију и истог момента нестали без трага...од Ј. Чудинове

Нема коментара:

Постави коментар