петак, 13. јануар 2012.

ЧОВЕК ХРАСТ ИЛИ ЧОВЕК ПАПРАТ, ИЗАБЕРИТЕ!

Храст, са дубоким коренима у земљи, или зеље и папрат, без корена, сакривено дубоко у шуми.



ГЛАВА ГЛАВИ, ПЛЕЋКА ХАРАМБАШИ, А РЕБАРА НЕКА ГЛОЂЕ ФУКАРА!

ЈЕДАН ПРУТ СЛОМИШ, СНОП ПРУЋА НЕ МОЖЕШ!



Као појединци Срби могу чуда да направе, као група, још ништа нисмо направили. Прави Србин је паметан, радан, увек добар домаћин, живи на белом двору са верном љубом, има синове и сестриће војиновиће, верну дружину и чиита Србуље, слави Славу, Божић, Србску нову годину, увек спреман на доброчинства, али и да непријатељу откине главу, ако затреба. Подразумева се да суди, ни по бабу, ни по стричевима, већ по правди Бога истинога. На нашу велику жалост ми данас немамо ни једну комплетну личност у политици која задовољава минимум.

Зато, колико данас, треба да прђемо на нови систем вредновања, тако да свако ко је својим способностима, образованошћу(не школском дипломом), храброшћу, памећу, животном активношћу постигао одређени успех у цивилној или војној служби, у име Србске нације, добије „поклоњено” племство, постане наследни племић са припадајућим правима.

Овим би притисак људи „одоздо” који теже да заслуже племство био врло јак, ово би нам помогло да за врло кратко време формирамо квалитетну Србску националну елиту.

Ми данас немамо елите која је национално свесна, ови самопроглашени што нам се свакодневно ругају са тевеа су олош, коју је негативна селекција избацила, ко поплава, шљам на површину.



Данас је важно само:

Да је човек Србин!

Да воли своју земљу!

Да воли ред, рад, поштење и правду и да се за то све то бори!

Утувите у мозгове ИСТИНУ:

Да нема ниједне друге партије до „МАЈКЕ СРБИЈЕ”!

Да нема ниједне друге политике до ИДЕЈЕ СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА.

Објасните свим Србима ИСТИНУ:

Да немамо више пријатеља!

Да нас сви оставише и издаше; кад то урадише рођена браћа шта је тек остало за остале.

Објасните Српском народу ИСТИНУ:

Да ма ко победи, да ма ко дође, САМО ОД НАС ЋЕ ЗАВИСИТИ КАКВА ЋЕ НАМ СУДБИНА БИТИ!

ОБЈАСНИТЕ ИСТИНУ:

Да сложна Србија представља сноп који се не може сломити!

Да разједињена Србија представља гомилу грања где се свака гранчица може лако поломити.!



Ако се у име некакве демократије или некакве тржишне економије, уништава Србска нација, шта ће нама таква демократија и таква тржишна економија. Љубитељиме демократије у било којим периодима живота друштва треба подсетити, да су војне диктатуре Пиночеа, Франка, грчких ”црних„ пуковника итд. настале у ванредним периодима живота нације, донеле њиховим народима далеко више користи, него било који облици демократије... у Грчкој ”црни„ пуковници су за једну ноћ ухапсили 8,5 хиљада(мање за 40 000 , него ухапсених у сабљи) перверта и друге олоши...



Према критеријумима ОУН и УНЕСКО, монолитном државом се сматра држава у којој државотворни народ има више од две трћине 66% становништва, што нам говори да Срија не може бити држава грађана него држава Срба!

Мањине могу да имају своје предствнике, али никако и кључна места на власти.. Србијом треба да управљају национално свесни Срби-србска национална елита, а не елита издајника, шпијуна, смутљиваца... који добијају наређење из неке треће и четврте земље!

Стално и свуда се понављају једна иста питања:”шта ће бити са нама?", "какве су прогнозе даље судбине Србије?", " шта ће бити са Србијом?"

На сва та бесмислена питања, може се одговорити једно:”шта ми урадимо, то ће бити.„

Ако ми ништа не будемо радили, онда ће бити онако, како ураде други. Живот не тече сам за себе него се гради!

Зато не постављајте питања, него радите, ако не остваримо све, доста тога ће нам поћи за руком.

Кад намеравате да градите кућу, ви не питате каква ће она бити...како умете да је саградите таква ће бити.

Србија је наша заједничка велика кућа...уместо питања:” шта ће бити?„ треба стално тражити одговоре на питање:”шта да се ради и како радити?„

Огромну улогу у ппрограмирању парализе воље играју лажне теорије о некаквим неизбежним законима историског развоја који не зависе од људи. Све су то смишљене лажи. Никаквих неизбежних закона друштвеног развоја који не зависе од воље људи нема у природи.

Живот и историју граде они који имају вољу. Не треба мислити да они који проповедају теорију детерминисаних закона друштвеног развоја, сами верују у њих, они то проповедају за друге.”

Постоји само једно знање-традиција, само један поредак-традиција, само један закон-традиција!

Нема коментара:

Постави коментар