понедељак, 22. децембар 2014.

ТРЕБАЛО БИ ОВАКО..

За председника, министра и других у влади једнога слободнога народа право је задовољство када представницима тога народа може објавити да ће отаџбина бити спашена. Сав народ је узбуђен, све је у покрету, све гори од жеље за борбом... 
Један део народа поћи ће на границу, други ће копати ровове, а трећи са кочевима у руци бранити градове. Београд ће свесрдно помагати те напоре, општински ће комесари на свечан начин објавити грађанима да се наоружају и похитају у одбрану отаџбине.
У томе тренутку, господо, ви ћете моћи да објавите да је престоница одиста задужила целу Србију; у томе ће тренутку Народна скупштина постати одбор за вођење рата.
Ми захтевамо да и ви сарађујете са нама у управљању овим узвишеним покретом народа, именујући комесаре који ће нас потпомагати у извожењу ових великих мера. Ми захтевамо да сваки онај који би одбио личну службу или примање оружја буде кажњен смрћу.
Ми захтевамо да се грађани обуче да би се могло управљати њиховим покретима; ми захтевамо да се у све округе пошаљу улаци да обавесте народ о одлукама које ви будете донели.
Звоно које ће овога часа звонити неће бити знак за узбуну; то ће бити знак за општи народни јуриш на непријатеља отаџбине. Да га победимо, треба имати смелости, само смелости и увек смелости и - Србија је спашена!
позната прича са малецком изменом;)
знате да србска тзв елита из скупштине није ни за гофњиву мотку..
сетите се овога кад будете ишли на гласање...сетите се педерастог који унисти војску, сетите се цигана који проддаде косовске Србе, крмка који би да отуђји Војводину...
како се данас односе према Србима на Косову, тако ће се сутра односити према Србима у Топлици, Нишу, Параћину, Зајечару...

Нема коментара:

Постави коментар