петак, 24. октобар 2014.

О ПОРЕЗИМА

НЕ ПОСТОЈИ НИ ЈЕДАН РАЗЛОГ ДА СЕ СРБСКОЈ ДРЖАВИ ПЛАЋА ПОРЕЗ...ДРЖАВА КОЈА КАО ПОСТОЈИ НИЈЕ НИ У ЈЕДНОЈ ОБЛАСТИ У СЕРВИСУ СВОЈИХ ГРАЂАНА...ЗАТО ИДИТЕ СВИ У СИВУ ЕКОНОМИЈУ, БУДИТЕ СИВЕ ЕНИМНЕНЦИЈЕ, ПРАВИТЕ БЕЛЕ ПАРЕ ЗА ЦРНЕ ДАНЕ...НЕ БРИНИТЕ СЕ ЗА НЕКУ ПЕНЗИЈУ, ЊЕ НЕЋЕ БИТИ, НЕ БРИНИТЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ, ДОКТОРИ ЋЕ ВАМ УЗЕТИ КИНТУ БИЛИ ИЛИ НЕ БИЛИ ОСИГУРАНИ, АКО НЕДАЈ БОЖЕ ИМАТЕ ЗДРАВСТВЕНИХ ПРОБЛЕМА....ШКОЛЕ НИСУ БЕСПЛАТНЕ, А И ДА СУ, КАКВА ВАЈДА ОД ЊИХ КАДА ШТАНЦУЈУ КОРИСНЕ ИДИОТЕ...СВАКИ ВАШ ДИНАР ОД ПОРЕЗА ИДЕ У ЏЕПОВЕ ПОЛИТИЧАРА И ЊИХОВИХ ТРАБАНТА, А ГУЗИЧЕТИНА ИМ ЈЕ ТОЛИКО ВЕЛИКА ДА ТАКАВ АПЕТИТ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАДОВОЉИ.....

У СРБИЈИ СЕ НОН СТОП УВОДЕ НЕКИ НОВИ ПОРЕЗИ...НАЈМАЊЕ ШТО БИ ТРЕБАЛИ ДА РАДИТЕ ЈЕ ДА ТРАЖИТЕ СМАЊЕЊЕ ПОРЕЗА!

ДАЉЕ БИ ТРЕБАЛИ ДА ТРАЖИТЕ ОД ДРЖАВЕ ДА БУДЕ ЈАСНА И ДА СВЕ НАПИШЕ НА СРБСКОМ ЈЕЗИКУ, НЕ КАО САДА ДА У МАСИ ПРОПИСА БЕСМИСЛЕНИХ УБАЦЕ И МАСУ ТУЂИЦА А СВЕ СА НАМЕРОМ ДА ЗБУНЕ, УПЛАШЕ, ОГЛОБЕ, ОНОГА КО РАДИ И ДА ПРЕБАЦЕ У ЏЕПОВЕ ПАРАЗИТА КОЈИ СУ НА БУЏЕТУ..

Уместо што се свакодневно измишљају нове глобе/порези, треба увести сталну борбу за смањење пореза и одустајање од нових врста пореза.
И главно, не смеју се плаћати никакви порези без узајамног и поштеног рада владе. Не треба попуњавати никакве пореске
 декларације. Зашто треба да подносимо извештај овој бандитској држави? Не ми, већ они треба да полажу рачуне нама – где они троше наша средства.

Шта она ради корисно? У нормалном друштву држави се не плаћа порез за лепе речи, већ за конкретан посао, користан за друштво. Држава треба да одради новац, да се види за шта је плаћају и куда иде тај новац. За шта плаћати порезе Тадићу? За то што је порушио правни систем, и сада се људи осећају потпуно незаштићени од банде и лупежа свих боја? За то, што Тадић руши сву домаћу индустрију? За то, што упропашћује науку, школство, културу, армију? За то, што претвара Србију у београдски пашалик? Куда иде тај огромни новац од пореза? Половину демократска банда једноставно краде, а друга половина иде за циљеве даљег распада.

Треба схватити да демократе и светска финансијска мафија не намеравају да граде у Србији нормалан економски систем. Није њима потребан никакав систем слободног предузетништва. Њега и нема у Србији. Они граде феудални режим. Да ли помислите, зашто је читавом бизнису наметнут рекет? Рекет – то је средство управљања и гушења слободног предузетништва. Све је под жестоком контролом.

Нема коментара:

Постави коментар