петак, 8. март 2013.

СПОРТ ЈЕ ПОСТАО ДОСАДАН, ТРЕБА НАОРУЖАТИ СПОРТИСТЕ И ПУБЛИКУ

НЕКЕ ВЕЛИКЕ РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ТЗВ АНТИЧКИХ И МОДЕРНИХ ГЛАДИЈАТОРА НЕМА, ОБЕ ГРУПЕ СУ ИМАЛЕ ПОСЕБНА ТРЕТМАН, ДОБРУ ХРАНУ, ДОБРУ ЛЕКАРСКУ ЗАШТИТУ И СТАРЛЕТЕ ДА СЕ ЗАДОВОЉАВАЈУ...

ДА НЕБИ ИШЛИ У ИСТОРИЈУ, ДАЈ ДА ВИДИМО КАКО ЈЕ ТО ДАНАС.....КЕРУ БАЦИШ ЛОПТУ И ОН ТРЧИ ДА ЈЕ ДОНЕСЕ...ФУДБАЛЕР ЈЕ ВЕЋ ПРЕДМЕТ ЗА ИСТРАЖИВАЊЕ У ПСИХИЈАТРИЈИ, ТАЈ КРЕТЕН ШУТНЕ ЛОПТУ, А КАСНИЈЕ ТРЧИ ЗА ЊОМ..ЈОШ ГРЂИ ЛИК ЈЕ ОНАЈ КОЈИ УБАЦУЈЕ ЛОПТУ У ПРАЗАН ЗЕМБИЉ..НАЈАДНИЈИ СУ ОНИ КОЈИ МРДАЈУ ГЛАВОМ ЛЕВО И ДЕСНО, ДОК СЕ ДВЕ БУДАЛЕ ДОБАЦУЈУ..ДА НЕ УЛАЗИМ У ТО КОЛИКО САМ СЕ СПОРТОМ БАВИО, АЛИ ЈЕДНО ПИТАЊЕ СВИМА ИЗ ОВЕ ПРИЧЕ....ТИП, НОВАК ЈЕ ПУН КО БРОД, ВИ СТЕ МУ ФАНОВИ И ДЕРЊАТЕ СЕ ДОК ОН ИГРА...ШТА ВИ ОД ЊЕГОВИХ МЕЛЕОНА ИМАТЕ? ОВИМ ПИТАЊЕМ СЕ НА СВОМ САЈТУ БАВИ ДУЦИ-КОШАРКАШ, ЈА САМО МАЛО ОНАКО ДИРЕК НА ПРОФИЛУ.....ТЕМА НИЈЕ НИ МАЛО НАИВАНА, АЛИ СРБИ СУ ТИ ДЕБИЛИ КОЈИ СЕ ПАЛЕ НА СВАКОЈАКА ГОВНА А НЕ ВИДЕ СВОЈ БЕДАН ЖИВОТ...НЕМА ВЕЗЕ Ц ЗВЕЗДА, ИЛИ ПАРТИЗНА, НЕГО УОПШТЕ ОВЕ ГЛАДИЈАТОРСКЕ ИГРЕ..ЈУЧЕ СЕ ПОКРШИЛИ, ГРОБАРИ ИЗМЕЂУ СЕБЕ...ИМА ЛИ ИКО ПАМЕТИ МЕЂУ ВАМА....ЈА НИСАМ ФАН НИЧИЈИ, НАВИЈАЧ САМ, А СИГУРНО ЈЕ ДА ОД ВАС ФАНОВА ЗНАМ ВИШЕ КАКО ФУНКЦИОНИШЕ И КО ВАС ПАЛИ ДА СЕ МЕЂУСОБНО ТАМБУРАТЕ...НОВАК КОЈИ ЈЕ ПУН КО БРОД РЕКЛАМИРА НЕКИ ДИС, МТС, НЕКОГ ИНВАЛИДА ИЗ АУСТРАЛИЈЕ..ИМА ЛИ ТАЈ ДЕЧКО МАЛО У ВУГЛА..ПА ЈА СЕ НЕБИ ПРОДАО НИКОМЕ, А ОН СЕ ПРОДАО СЕКТИ И СВАКОМ НЕКОМ....НЕКИ СУ ЗВЕЗДАШИ, СТЕ ГЛЕДАЛИПА ЗАДЊУ СЛИКУ КОЈА ЈЕ ОТИШЛА У ЕТАР И КО ЈЕ ТУ ВОДИО ГЛАВНУ РЕЧ?ПОЛИТИЧАРИ!! ПА ЈА ТАКВЕ НЕ ГЛАСАМ, А НЕ ДА НАВИЈАМ ЗА ЊИХОВЕ КЛУБОВЕ....ЗВЕЗДА ЈЕ КЛУБ ПОЛИЦИСКИ И ПОДИГАО ГА ЈЕ НА КУЛУК, КРЦУН...ДАЉЕ ДЕЛИЈЕ СУ ГОМИЛА ГОВНА КОЈА ЈЕ УБИЈАЛА СРБЕ...ДАЉЕ ЦИГАНИМА ВАС ЗОВУ ЗАТО ШТО СУ НА ТОМ МЕСТУ НЕКАДА ЖИВЕЛИ ЦИГАНИ БЕОГРАДСКИХ ЈАТАГАН МАЛИХ.. ГРОБАРИ СУ ВЕЋ НА ГРОБЉУ СРБА ПА ОДАТЛЕ ГРОБАРИ..СПОРТИСТИ НЕ САМО СРБСКИ, НЕГО И СВЕЦКИ СУ ЛИКОВИ КОЈИ НИКАДА НИ ЈЕДНУ ШКОЛУ НИСУ ЗАВРШИЛИ, НЕГО СУ ДОБИЈАЛИ ДВОЈКЕ ТРОЈКЕ ЗА СВОЈ СПОРТСКИ АНГАЖМАН....ЛИЧНО НИСАМ СРЕО НИ ИМАО ПРИЛИКУ ДА МИ И ЈЕДНА СРБСКИ СПОРТИСТА БУДЕ ДОСТОЈАН САГОВОРНИК..БАШКА ДА СУ СЕ НА ТО БАВЉЕЊЕ СПОРТОМ ИЗВЛАЧИЛИ ОД МУШКОГ ДА РАТУЈУ, КО И КРЕТЕНИ ЦРКВЕ....ТО НИЈЕ ВРЕДНО ДА ЖИВИ...АКО СРБИЈА НЕМА ЧИМЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ НЕГО САМО СА НОВАКОМ ОНДА ДА СЕ СВИ ОДРЕДА НОСИМО ДО ЂАВОЛА..

ЕВО И ДВА МИШЉЕЊА МОЈИХ ПРИЈАТЕЉА....
 
Обрад Комазец ... ако је спорт без крви и стерилан онда није занимљив , и није стваран . Нема борбе ни победе ако су оба противника после меча на ногама , па се још рукују и смешкају . Када неко неког тамо убије или рани , онда нема лажирања . Ова представа без крви је само замајавање , и мајсторска превара за масе које се пале на америчке кечере , или још горе на фудбал , или педерски тенис . Вратите нам гладијаторске борбе . Стара римска изрека каже ; хлеба , игара и крви , а не хлеба ди џеја педера и кловнова .

 Kosst Amojan Читао сам некоћ давно један врло добар стрип баш на ту тему, наших, Србских, аутора, као, одржава се свјетски шампионат (но међутим не каже се у ком спорту!) 2026. и Србија и Русија (одн. Југославија и СССР, било је то баш давно кад сам читао тај стрип) ратују на стадиону који је дословце претворен у џунглу, убијају једни друге, постављају мине, замке, користе хемијско и биолошко оружје, али читаво вријеме наши (тј, југословени) носе неки руксак са собом и говоре једни другом: важно је да је ОНА у нашем посједу! Шта је то "ОНА", врло брзо ћемо да сазнамо... Углавном, дођу они с тим руксаком близу циља, упадну наши у руску замку, али успију да их покосе, и један наш ратник посљедњим снагама добацује руксак свом другару који је успио да одмакне ка том циљу. Отвара он руксак, а из њега испада... фудбалска лопта! ;-)) Сјури се он с фудбалом према голу, руски голман одбацује калашњиков и покушава да одбрани, но међутим наш фудбалер је прецизан, и то је 1:0 за Србију! Велико славље на терену, Србија је освојила свјетски шампионат у фудбалу 2026. Коначан резултат, у људима 8:8, али у головима је 1:0 за Србију и она постаје новим шампионом свијета! ;-))

САД КО ВОЛИ, НЕК ИЗВОЛИ СА КРИТИКОМ...



 

Нема коментара:

Постави коментар